Cele mai recomandate extensii de Joomla

Exista aproximativ 10.000 de extensii în Joomla, iar dezvoltarea lor este in crestere. Joomla ofera o selectie de extensii gratuite sau platite care merita încercate, deoarece iti vor facilita multe taskuri pe care altfel ar trebui sa le faci tu (eCommerce, Backup, calendare, management anti-spam etc.).

logo joomla

VirtueMart

Integrand extensia de eCommerce in Joomla folosind VirtueMart, obtineti cea mai avansata (si cea mai raspandita) solutie pentru crearea unui magazin virtual. Extensia exista de multi ani si evolueaza constant, asa ca se vor asigura actualizari la versiunile viitoare.

Akeeba Backup

Akeeba Backup este o extensie puternica al carei unic obiectiv este: Salvarea si restaurarea instantanee a unui site web. Migrarea site-ului pe un alt server, mutarea acestuia intr-o alta locatie sau crearea unei clone se realizeaza foarte rapid si usor folosind aceasta extensie.

Configurarea este foarte simplu de realizat. Suporta mai multe formate standard de fisiere ZIP, JPA sau JPS AES-128 si poate fi setata sa le copieze automat pe un site cu Cloud. Are suport integrat pentru numeroase platforme.

JCal Pro

Aceasta este o extensie puternica a calendarului de evenimente, care suporta de asemenea, mai multe limbi. Printre caracteristicile sale permite crearea de evenimente / afisare si gestionarea evenimentelor, diverse calendare, care includ public sau privat, descrieri de evenimente WYSIWYG, evenimente back-end, plugin de cautare integrat, si cele mai recente module de evenimente, noul modul FLEX, fluxuri RSS, accesorii Community Builder si plugin-uri JomSocial.

Contact Enhanced Component

Este o componenta pentru gestionarea contactelor, este foarte personalizabila si poate adauga noi caracteristici și beneficii formularelor din pagina ta de contact.

  • Campuri personalizate
  • Adrese / GoogleMaps
  • Mesaje de e-mail in format HTML
  • Captchas
  • Suport pentru mai multe limbi
  • Integrare de campanie
  • Monitorizarea buletinului informativ

R-Antispam

Este o extensie anti-spam foarte utila, special conceputa pentru forumurile instalate in Joomla. Pe langa faptul ca poate fi folosit in Kunena Forums sau NinjaBoard, poate fi adaptat pentru a fi utilizat in alte componente.

Asteptam comentariile voastre in care sa ne spuneti ce alte componente de Joomla folositi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *